Almere

Over ons

RIVM Gevalideerd Laboratorium

Corona Check app

Gratis wijzigen & Annuleren

AVG, GDPR en HIPAA compliance

Wereldwijd erkend Certificaat

7 dagen per week geopend

Bilal El Ouath
Veilig accuraat en op tijd
Read More
Uitstekende service alles volgens regels en afspraak.
Travis Harrington
Rapid test
Read More
Thank you Priscilla! Great experience. Super friendly and efficient. Results same day.
Kitty Peerdeman
Pcr
Read More
Prima locatie. Alles ging vlot.
Erik Timmermans
Volgende keer weer
Read More
Professioneel, snel en veilig. Ik kon tot op het laatste moment mn afspraak verzette en alle documenten verden op tijd toe gestuurd. De documenten werde zelfs in de USA goedgekeurd. Volgende reis weer met Corona test center
Najbir Mohammad
Hoi
Read More
Bedankt, snel en veilig centrum
Koelstra
Erg goede en snelle service
Read More
Binnen 24 uur uitslag pcr waardoor ook geen sneltest meer nodig was. Telefonisch goed bereikbaar en denken erg mee. Test zelf verliep vlot en professioneel. Erg tevreden!
Martijn Peters
Friendly and fast
Read More
On very short term just walked in and got tested immediately. Result came very quickly. Perfect service!
Jeannette Gomez
PCR Test
Read More
I am happy with the service and friendly staff. I took the test at 10:30 and had my result before 10:00 the same day. So I was able to keep to the 72 hour time line required by the travel requirements.
Reinier Dekkers
Correct en vriendelijk
Read More
Zeer oplettend dat de Regels aangehoden word bij het wachten en tijdens de Test. En de uitslag snel en volgens de Afspraak.
Previous
Next

Prijzen

PCR Test

inclusief reiscertificaat
139
€64 ACTIE prijs
 • Reiscertifcaat
 • Corona Check app
 • Neus-Keel swab
 • Snel Resultaat
 • RIVM Gevalideerd Lab
 • Wereldwijd Erkend
actie

Antigeen Test

inclusief reiscertificaat
€34 Sneltest
 • Reiscertifcaat
 • Corona Check app
 • Sneltest - 30 min
 • Neus swab afname
 • RIVM Gevalideerde Test
 • Beperkt aantal landen

Wanneer ontvang ik mijn uitslag?

TEST
Afspraak tijd
Resultaat tijd
PCR Test
08:00 uur - 17:00 uur
Zelfde dag voor 23 uur
Antigeen test (sneltest)
08:30 uur - 17:00 uur
Binnen 60 minuten
IGG Test (anti-stoffen test)
08:30 uur - 17:00 uur
Binnen 60 minuten

Locatie

ALMERE

Siriusstraat 41
5015 BT Tilburg
info@coronatestcenter.nl
085 06 06 256

OPENINGSTIJDEN

MA-VRIJ 08:30 uur – 14:00 uur
ZAT-ZON 09:00 uur – 16:00 uur

Veelgestelde vragen

Op onze website komt u via de button “afspraak maken” op de pagina terecht waar u de gewenste locatie kunt selecteren. Vervolgens selecteert u de gewenste test(en), de gewenste dag, het gewenste tijdstip en vult u uitermate nauwkeurig uw gegevens in. Indien uw gegevens niet correct worden ingevoerd, zal uw certificaat ook niet de correcte gegevens bevatten. Dit kan voor problemen bij de douane zorgen.

Het is mogelijk om een afspraak te maken voor een grote groep of een bedrijf. U kunt hiervoor het beste contact opnemen met info@coronatestcenter.nl

U kunt bij ons een serologische test en een PCR test laten afnemen. Binnenkort is ook de Antigeen test (sneltest) beschikbaar.

De Serologische test bepaalt of er COVID-19 anti-stoffen in uw bloed aanwezig zijn. Deze test toont daarmee aan of u het COVID-19 virus al wel of niet heeft gehad.

De PCR test bepaalt of u het virus op het moment van testen bij u draagt. Deze test toont dus aan of u op het testmoment besmet bent met het COVID-19 virus. Voor een PCR test nemen we bij u een keel-swab en een neusswab af. De sample wordt naar ons laboratorium gebracht. De machine die de sample onderzoekt is CE-IVD goedgekeurd. Het Laboratorium is ISO gecertificeerd en door het RIVM gevalideerd als laboratorium voor SARS-CoV-2 diagnostiek.

De Antigeentest, ofwel de sneltest geeft in korte tijd een uitslag die aangeeft of u wel of niet het Corona virus bij zich draagt. De Antigeen test is minder accuraat dan de PCR test en het is niet mogelijk om een reiscertificaat uit te geven op basis van deze test.

 

Nadat u heeft geboekt via onze website ontvangt u een bevestigingsmail. In deze mail staan de geboekte locatie, het geboekte tijdstip en de gekozen test(en). Indien u geen mail ontvangt dan is waarschijnlijk het door u ingevoerde emailadres niet correct opgegeven. In dat geval is het verstandig om een mail te sturen naar info@coronatestcenter.nl waarbij u verzoekt om uw boeking te controleren.

Op de geboekte datum komt u 5 minuten voor aanvang van uw afspraak naar de gekozen locatie. U wordt verzocht een mondkapje te dragen. U kunt zich melden bij de receptie en onze receptionist zal u een formulier geven met uw gegevens en een QR code. U mag vervolgens plaatsnemen in de wachtruimte totdat u wordt opgeroepen. Bij de testtafel aangekomen zal uw formulier worden aangenomen, de geboekte test(en) met u worden doorgenomen en vervolgens worden de test(en) bij u afgenomen.

Nadat de testen zijn afgenomen kunt u de ruimte verlaten via de aangegeven route.

Onze certificaten zijn in principe wereldwijd erkend. Echter ieder land heeft eigen specifieke eisen; wij werken er hard aan om deze eisen bij te kunnen benen maar u bent zelf verantwoordelijk om de geldende eisen te checken en te controleren of uw certificaat volstaat voor het land waar u naar toe reist. Momenteel vermelden we de volgende zaken: Naam, geboortedatum, paspoortnummer, afgenomen test en uitslag test.

Indien u op maandag tot en met zaterdag voor 11:30 uur getest bent, dan ontvangt u diezelfde avond rond 23:30 uur het testresultaat per email. Voor alle testen vanaf zaterdag 11:30 uur tot en met maandag 11:30 uur volgt de uitslag op maandagavond rond 23:30 uur.

Ja, de afgenomen PCR-Test wordt door een RIVM gevalideerd laboratorium voor COVID-19 diagnostiek onderzocht. Dit betekent dat het lab door het RIVM gecontroleerd is en aan de gestelde criteria voldoet.

Onze certificaten zijn in principe wereldwijd erkend. Echter ieder land heeft eigen specifieke eisen; wij werken er hard aan om deze eisen bij te kunnen benen maar u bent zelf verantwoordelijk om de geldende eisen te checken en te controleren of uw certificaat volstaat voor het land waar u naar toe reist. Momenteel vermelden we de volgende zaken: Naam, geboortedatum, paspoortnummer, afgenomen test en uitslag test.

Momenteel vermelden we de volgende zaken: naam, geboortedatum, paspoortnummer, afgenomen test en uitslag test.

Onze certificaten zijn in het Engels opgesteld.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.