Utrecht

Hoe werkt het?

1.

Afspraak maken

Maak eerst een afspraak online

2.

Laten testen

Laat u testen op één van onze locaties

3.

Uitslag per e-mail

Ontvang uw uitslag als beveiligd certificaat

Over Ons

RIVM Gevalideerd Laboratorium

Wereldwijd erkend Certificaat

Dezelfde dag uitslag

7 dagen per week geopend

Gratis wijzigen & Annuleren

AVG, GDPR en HIPAA compliance

Prijzen

IGG Test

anti-stoffen test
€45 Anti-stoffen Test
 • CE Keuring
 • Vingerprik
 • Anti-stoffen test
 • Snel Resultaat
 • 98,6% Accuratie

PCR Test

inclusief reiscertificaat
139
€85 ACTIE prijs
 • Reiscertifcaat
 • Neus-Keel swab
 • Snel Resultaat
 • RIVM Gevalideerd Lab
 • Wereldwijd Erkend
actie

Antigeen Test

inclusief reiscertificaat
€55 Sneltest
 • Reiscertifcaat
 • Sneltest - 30 min
 • Neus swab afname
 • RIVM Gevalideerde Test
 • Beperkt aantal landen

Wanneer ontvang ik mijn uitslag?

Afspraak voor 11:30 uur

U ontvangt het resultaat op dezelfde dag rond 23 uur

Afspraak na 12:00 uur

U ontvangt het resultaat de volgende dag rond 23 uur

Maak hier uw afspraak

Locatie

Veel gestelde vragen

Op onze website komt u via de button “afspraak maken” op de pagina terecht waar u de gewenste locatie kunt selecteren. Vervolgens selecteert u de gewenste test(en), de gewenste dag, het gewenste tijdstip en vult u uitermate nauwkeurig uw gegevens in. Indien uw gegevens niet correct worden ingevoerd, zal uw certificaat ook niet de correcte gegevens bevatten. Dit kan voor problemen bij de douane zorgen.

Het is mogelijk om een afspraak te maken voor een grote groep of een bedrijf. U kunt hiervoor het beste contact opnemen met info@coronatestcenter.nl

U kunt bij ons een serologische test en een PCR test laten afnemen. Binnenkort is ook de Antigeen test (sneltest) beschikbaar.

De Serologische test bepaalt of er COVID-19 anti-stoffen in uw bloed aanwezig zijn. Deze test toont daarmee aan of u het COVID-19 virus al wel of niet heeft gehad.

De PCR test bepaalt of u het virus op het moment van testen bij u draagt. Deze test toont dus aan of u op het testmoment besmet bent met het COVID-19 virus. Voor een PCR test nemen we bij u een keel-swab en een neusswab af. De sample wordt naar ons laboratorium gebracht. De machine die de sample onderzoekt is CE-IVD goedgekeurd. Het Laboratorium is ISO gecertificeerd en door het RIVM gevalideerd als laboratorium voor SARS-CoV-2 diagnostiek.

De Antigeentest, ofwel de sneltest geeft in korte tijd een uitslag die aangeeft of u wel of niet het Corona virus bij zich draagt. De Antigeen test is minder accuraat dan de PCR test en het is niet mogelijk om een reiscertificaat uit te geven op basis van deze test.

 

Nadat u heeft geboekt via onze website ontvangt u een bevestigingsmail. In deze mail staan de geboekte locatie, het geboekte tijdstip en de gekozen test(en). Indien u geen mail ontvangt dan is waarschijnlijk het door u ingevoerde emailadres niet correct opgegeven. In dat geval is het verstandig om een mail te sturen naar info@coronatestcenter.nl waarbij u verzoekt om uw boeking te controleren.

Op de geboekte datum komt u 5 minuten voor aanvang van uw afspraak naar de gekozen locatie. U wordt verzocht een mondkapje te dragen. U kunt zich melden bij de receptie en onze receptionist zal u een formulier geven met uw gegevens en een QR code. U mag vervolgens plaatsnemen in de wachtruimte totdat u wordt opgeroepen. Bij de testtafel aangekomen zal uw formulier worden aangenomen, de geboekte test(en) met u worden doorgenomen en vervolgens worden de test(en) bij u afgenomen.

Nadat de testen zijn afgenomen kunt u de ruimte verlaten via de aangegeven route.

Onze certificaten zijn in principe wereldwijd erkend. Echter ieder land heeft eigen specifieke eisen; wij werken er hard aan om deze eisen bij te kunnen benen maar u bent zelf verantwoordelijk om de geldende eisen te checken en te controleren of uw certificaat volstaat voor het land waar u naar toe reist. Momenteel vermelden we de volgende zaken: Naam, geboortedatum, paspoortnummer, afgenomen test en uitslag test.

Indien u op maandag tot en met zaterdag voor 11:30 uur getest bent, dan ontvangt u diezelfde avond rond 23:30 uur het testresultaat per email. Voor alle testen vanaf zaterdag 11:30 uur tot en met maandag 11:30 uur volgt de uitslag op maandagavond rond 23:30 uur.

Ja, de afgenomen PCR-Test wordt door een RIVM gevalideerd laboratorium voor COVID-19 diagnostiek onderzocht. Dit betekent dat het lab door het RIVM gecontroleerd is en aan de gestelde criteria voldoet.

Onze certificaten zijn in principe wereldwijd erkend. Echter ieder land heeft eigen specifieke eisen; wij werken er hard aan om deze eisen bij te kunnen benen maar u bent zelf verantwoordelijk om de geldende eisen te checken en te controleren of uw certificaat volstaat voor het land waar u naar toe reist. Momenteel vermelden we de volgende zaken: Naam, geboortedatum, paspoortnummer, afgenomen test en uitslag test.

Momenteel vermelden we de volgende zaken: naam, geboortedatum, paspoortnummer, afgenomen test en uitslag test.

Onze certificaten zijn in het Engels opgesteld.

Vragen?

Neem contact met ons op als u vragen heeft. Wij helpen u graag verder.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.